Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Consultancy / Geslaagde opening Managementondersteuningsbureau Mo Barnes in Nieuwegein

Geslaagde opening Managementondersteuningsbureau Mo Barnes in Nieuwegein

Sharing is caring

In Nieuwegein opende bestuurder Guido van Woerkom samen met Mo Barnes Jeanine van Barneveld de deuren van het managementondersteuningsbureau aan de Perkinsbaan 11. Van Barneveld is de drijvende kracht achter het bureau. Vanwege de groei is gekozen voor een nieuwe naam en verdergaande professionalisering. Oprichtster Jeanine van Barneveld vertelt: “Guido van Woerkom is werkzaam bij diverse bedrijven als bestuurder. Als team werken we succesvol samen ter ondersteuning van het management.”

 

Van eenpitter tot elftal Zes jaar geleden begon Jeanine van Barneveld als zelfstandig ondernemer. Twee jaar later kreeg het bedrijf het eerste personeel en – op dit moment – is het team doorgegroeid naar een elftal medewerkers. Op dit moment is het bedrijf zelfs nog op zoek naar vier gedreven professionals: een directiesecretaresse, een PA, een VA een officemanager of notulist. Van Woerkom, oud-bestuurder van de ANWB, vult aan: “Ik volg Jeanine op de voet en tijdens mijn werk voor KGNF heb ik haar team regelmatig ingezet. Ik zie de toekomst van Mo Barnes met vertrouwen tegemoet.”

 

Guido van Woerkom is bestuurder van uiteenlopende organisaties en voorzitter van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie en van GGZ Rivierduinen. Hij verwierf bekendheid als directeur van de ANWB, waar hij van 1999 tot 2014 werkte. Op 28 mei 2021 opende hij managementondersteuningsbureau Mo Barnes aan de Perkinslaan 11 in Nieuwegein.